Het Alumnus lidmaatschap Integrated Orthodontics is in het leven geroepen om cursisten, die de opleiding Integrated Orthodontics hebben afgerond, de mogelijkheid te bieden zich optimaal bij te scholen.


Als alumnus heb je namelijk nogal wat voordelen vergeleken met niet Alumni. Voor een vast bedrag per jaar zijn er de volgende voordelen;

 1. Online toegang tot alle cursussen (video en content) die je gevolgd hebt bij Integrated Dentistry/Integrated Orthodontics. Denk hierbij aan de standaard basiscursus één tot en met zes, de advanced serie zeven tot en met 12, maar ook de masterclasses, die gehouden zijn in de tijd dat je ingeschreven bent als Alumnus.
 2. Online toegang tot alle cursussen (video en content) die je gevolgd hebt naast de basis en advanced serie waarvoor je je hebt ingeschreven en waarbij aan alle verplichtingen is voldaan.
 3. Je krijgt als Alumnus het beste Insignia tarief en voor wat betreft je Spark casussen krijg je een extra staffel in het Sapphyre programma. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer je in totaal 30 spark en insignia casussen(samen) hebt opgestart in een jaar je normaal in Sapphyre II zou terechtkomen. NU met de ID-staffel kom je één Sapphyre hoger uit namelijk in III; voorwaarde is dat je de opleiding Integrated Orthodontics(Insignia) en/of de Spark Seminars hebt gevolgd
 4. Toegang tot de Masterclass die jaarlijks wordt gehouden; wel dien je je hier apart voor te registreren. Er zijn geen extra kosten mee gemoeid.
 5. Toegang tot de literatuur databank.
 6. Informatie via de Alumnus Nieuwsbrief over veranderingen, extra formulieren die ter beschikking komen en voorrang bij evenementen.
 7. Toewijzing tot de groep van dedicated Technicians bij Insignia en Spark
 8. Toegang tot de content van verschillende geregistreerde congressen en seminars betreffende orthodontie.

Het alumnus lidmaatschap kan automatisch worden verlengd. Je geeft hiertoe een machtiging af via het Mollie financiën portaal en je stelt dat in via je bank als jaarlijkse betaling. Als je betaling geslaagd is voor 15 januari van het lopende jaar dan blijf je gebruik maken van alle voorrechten. Wil je het Alumnus schap beëindigen dan kun je dit via je ‘Mijn Integrated Dentistry’ pagina opzeggen (directe link).

Oud-cursisten en geaccepteerde externe tandartsen en orthodontisten (zie onder) kunnen hier hun contract afsluiten en automatische betaling instellen:

 

Tandartsen en orthodontisten die elders hun opleiding genoten hebben kunnen hier een aanvraag voor het alumnusschap indienen:

Hieronder zijn boekjes Vaste beugelbehandeling en Insignia Digitale protocol te bestellen voor Alumni.

 • Alumnus Integrated Orthodontics
   01-01-2020 - 31-12-2025
   08:00 - 09:00
 • Alumnus Integrated Orthodontics
   01-01-2023 - 31-12-2023
   19:25 - 20:25
Details Prijs Aantal:
Boekjes Vaste beugelbehandeling 50 stuks €137,50 (EUR)  
Boekjes Vaste beugelbehandeling 100 stuks €270,00 (EUR)  
Boekjes Vaste beugelbehandeling 200 stuks €520,00 (EUR)  
Boekjes Vaste beugelbehandeling 300 stuks €750,00 (EUR)  
Praktijkhandboek Digital protocol €65,00 (EUR)  

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.