ALIGNERZ, aligners van A tot Z

Aligner behandelingen hebben hun plaats binnen de orthodontie wel verworven en zijn niet meer weg te denken uit ons behandelarsenaal. Een overweldigend aanbod van cursussen, online Webinars of “merkcursussen” is het gevolg van deze populariteit van Aligners.


Naast orthodontische kennis komt er natuurlijk wel meer kijken bij een Alignerbehandeling. Zo wil je graag weten welke behandelingen uitvoerbaar zijn en welke behandelingen helemaal niet en waar de uitdagingen liggen. Wat is er in de literatuur bekent over aligners, welke “evidence” is er voor handen en welke protocollen werken nu wel en welke niet? Last but not least is er zeker ook veel niet duidelijk over de rol van de attachments, welke je het beste kunt gebruiken en wanneer je ze niet hoeft te gebruiken. Kortom er is veel te leren over ALIGNERS.
Dit jaar wordt er een extra Seminarreeks ingelast omdat het Cursuscentrum Integrated Dentistry/Orthodontics daartoe veel verzoeken heeft gekregen. Na deelname krijg je daarnaast een maximale korting gedurende een jaar op de Spark aligners wanneer je je aanmeldt als alumnus van ons cursuscentrum.


Cursusdata deel 1; 8, 9 en 10 juni 2023
Cursusdata deel 2; 14,15 en 16 september 2023
Cursuslocatie; Integrated Dentistry, Beatrixpark 8, Winterswijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.