Nieuws over het Alumnus schap ID

Alumnus 

De afgelopen maanden hebben we nogal wat mails ontvangen over toegang tot content, aanspraken op Dedicated Technicians, beschikbaar stellen van commando’s, behandelplannen etc. Daarom is het goed aan te geven waar een Alumnus nu recht op heeft. Als Alumnus ben je verzekerd van een plaats in de jaarlijkse Masterclass inclusief diner wanneer dit een meerdaagse gebeurtenis is. Daarnaast heb je toegang tot de literatuur data bank en krijg je toegang tot de meest recente video opnames van de seminar serie 1 t/m 12. Heb je cursussen gevolgd voor 2006 bij ID, maar niet de gehele seminar serie kunnen volgen, dan heb je een éénmalig pardon gekregen en kun je toch de gehele serie zien.

Heb je daarnaast andere cursussen gevolgd, dan kun je ook deze cursussen met de volledige PowerPoint weergave, online opnieuw bekijken. Je mag tevens gebruik maken van de dedicated technicians van ID, waarover een speciaal item is opgenomen in de nieuwsbrief. Daarnaast heb je als alumni toegang tot alle documenten, zoals Insignia commando’s met daarin de laatste versie van de default settings en aanbevelingen, de behandelplannen en de orthotrac zip file met alle mogelijke behandel opties. Deze worden maandelijks vernieuwd en aangepast.

De laatste jaren blijkt dat er een toename is van collegae die vragen om hun volledige setup/ casus te beoordelen. Omdat lang niet iedereen de updates volgt en niet meer op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen, zal ik nog steeds antwoord blijven geven op vragen omtrent klinische problematiek, maar zal ik de casus beoordeling alleen uitvoeren voor de collegae die nu jaar 1 of 2 van de cursus volgen en voor hen die als Alumnus zijn ingeschreven. Het aantal casus beoordelingen op dit moment overstijgt de 40 per week, hetgeen niet werkbaar is en tot een te lange wachttijd leidt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.